De gîte

In een van de bijgebouwen bevindt zich de gîte. Voor de renovatie  bestond dit bijgebouw uit stallen en een tweetal landarbeiderswoningen. Deze laatste zijn in 2011 samengevoegd  tot een bescheiden gîte/woning van ca. 200 m² .

De gîte heeft een grote woonkamer met keuken op de begane grond. Op de eerste étage bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers en twee badkamers, waarvan een met ligbad. Vanuit de gîte heb je een wijds uitzicht over de aangrenzende glooiende velden.

In het seizoen wordt de gîte alleen verhuurd tezamen met het herenhuis. Zo kun je de maximum capaciteit uitbreiden van 8 naar 14 personen. De gîte en het herenhuis liggen slechts enkele tientallen meters van elkaar. 

In het seizoen kun je de gîte alleen samen met het herenhuis huren. Klik hier voor de tarieven. 
 


 

LANG VERBLIJF GÎTE

Gedurende de wintermaanden is de gîte apart te huur. Ideaal voor een lang verblijf op het Franse platteland; om een boek te schrijven, geconcentreerd aan een studie te werken of een paar weken te ontspannen op een rustige mooie plek.

Mogelijk in de periode: 27 oktober 2019 tot 25 april 2020 en van 24 oktober 2020 tot 24 april 2021.

 

Huurvoorwaarden zijn:

  • Minimale verblijfsduur van 4 weken

  • De huurprijs is € 995 per 4 weken, exclusief elektriciteit, gas en haardhout

  • Toeslag voor een hond is € 100

  • De borgsom is € 500 en bijdrage in de eindschoonmaak € 75

  • Een boeking is definitief na ondertekening van de huurovereenkomst en betaling van de eerste maand huur, borgsom en eindschoonmaak.

 

Beschikbaarheid: op aanvraag via info@chassenat.com

Meer weergeven

GASTENBOEK
 

'Lente in de Perigord Vert. In het voorjaar van 2015 hebben wij samen met de familie een heerlijke week doorgebracht in de chartreuse (het herenhuis) van Chassenat. Toen we erachter kwamen dat in het voorseizoen de mogelijkheid er was om de naastgelegen gîte voor een langere periode te huren, hebben we niet lang getwijfeld. In de maand april 2016 was Chassenat ons tijdelijke thuis en hebben we kunnen zien hoe de lente in de Perigord Vert ontwaakt. De bij aankomst nog kale bomen stonden binnen vier weken weer volop in het blad. Een langer verblijf in de gîte is een aanrader voor iedereen die houdt van wandelen, fietsen en luieren in de natuur die intussen hard aan het werk is!' 

Regina & Henk, Rotterdam

 

© 2020 Chassenat