De gîte

In een van de bijgebouwen bevindt zich de gîte. Voor de renovatie  bestond dit bijgebouw uit stallen en een tweetal landarbeiderswoningen. Deze laatste zijn in 2011 samengevoegd  tot een bescheiden gîte/woning van ca. 200 m² .

De gîte heeft een grote woonkamer met keuken op de begane grond. Op de eerste étage bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers en twee badkamers, waarvan een met ligbad. Vanuit de gîte heb je een wijds uitzicht over de aangrenzende glooiende velden.

De gîte en het herenhuis liggen slechts enkele tientallen meters van elkaar. 


 


 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

GASTENBOEK
 

'Lente in de Perigord Vert. In het voorjaar van 2015 hebben wij samen met de familie een heerlijke week doorgebracht in de chartreuse (het herenhuis) van Chassenat. Toen we erachter kwamen dat in het voorseizoen de mogelijkheid er was om de naastgelegen gîte voor een langere periode te huren, hebben we niet lang getwijfeld. In de maand april 2016 was Chassenat ons tijdelijke thuis en hebben we kunnen zien hoe de lente in de Perigord Vert ontwaakt. De bij aankomst nog kale bomen stonden binnen vier weken weer volop in het blad. Een langer verblijf in de gîte is een aanrader voor iedereen die houdt van wandelen, fietsen en luieren in de natuur die intussen hard aan het werk is!' 

Regina & Henk, Rotterdam